1. Нэр |
Нийтийн хоолны суудлын тоо
|
Number of seats of restaurants
|
2. Салбар |
Худалдаа, зочид буудал, нийтийн хоолны газар
|
Trade, Hotel and restaurant sector
|
3. Дэд салбар |
|
|
4. Тодорхойлолт
|
Тухайн зоогийн газрын үйлчлүүлэгчдийг хүлээн авч үйлчлэх бүх суудлын тоог нийт суудлын тоонд хамруулна.
|
The total number of seats accepted for the customer's restaurant will be the total number of seats.
|
5. Аргачлал, арга зүйн нэр |
Зочид буудал, зоогийн газрын статистикийн үзүүлэлтийг тооцох аргачлал ( ҮСГ-ын даргын 2008 оны 01 сарын 18-ны 01/10 тоот тушаал )
|
Methodology for Indicators of Hotel and Restaurant Statistics (Order ?01/10 of Chairperson of NSO on January 18, 2008)
|
6. Тооцох аргачлал |
Бүх зоогийн газруудын суудлын тооны нийлбэрээр тооцно.
|
The total number of seats calculated by all restaurants seats.
|
7. Тооцож эхэлсэн хугацаа |
2007/01/01
|
|
8. Үзүүлэлтийг тооцох давтамж
|
Улирал
|
Quarter
|
9. Хэмжих нэгж
|
ш
|
pcs
|
10. Эх үүсвэр
|
Зоогийн газрын үйл ажиллагааны 20.. оны .. улирлын тайлан
|
20.. year ..quarter report on activities of restaurants
|
11. Хэл
|
MGL, ENG
|
12. Боловсруулсан мэргэжилтэн
|
М.Мөнхцэцэг
|
13. Хамгийн сүүлд өөрчлөгдсөн огноо |
2017/11/17
|
|
14. Үзүүлэлт татах холбоос
|
http://www.1212.mn/tables.aspx?TBL_ID=DT_NSO_1602_002V1
|